Misiune

Prin serviciile personalizate, oferite intr-o piata dezechilibrata, framantata de modificari legislative frecvente, Green Resources reprezinta o ancora de stabilitate in gestionarea riscurilor afacerii pentru Producatori si Importatori, aducand un plus de certitudine operatorilor economici in indeplinirea obiectivelor de valorificare a deseurilor de ambalaje, in condiții de trasabilitate corecta si cost optimizat.

Viziune

Green Resources doreste sa contribuie la imbunatatirea lantului valorii deseurilor – resurse din economia romaneasca, prin transparentizarea pietei serviciilor de indeplinire a obiectivelor anuale de valorificare a deseurilor de ambalaje ale operatorilor economici responsabili, integritate si responsabilitate sociala pentru actorii implicati.

Valori

– Responsabilitate: Actionam în fiecare zi cu responsabilitate asumata si respect fata de clientii nostri care ne onoreaza cu increderea lor. Mai mult decat simpli furnizori, ne dorim a fi parteneri cu acestia. Succesul nostru se masoara in succesul clientilor nostri.

– Conformitate: Credem in necesitatea conformarii intregii noastre activitati in spiritul si litera directivelor si regulamentelor europene si legislatiei specifice din Romania ce reglementează managementul deseurilor de ambalaje.

– Dedicare: Apreciem realizarile clientilor si ne simtim privilegiati cand acestia impartasesc cu noi experientele si provocarile cu care se confrunta. Solutiile personalizate permit obtinerea unor rezultate net superioare.

– Inovatie si schimbare: Mai mult decat aplicarea celor mai bune practici, reinventam in permanenta. Viitorul apartine companiilor care se adapteaza si regandesc modelele de afaceri in scopul cresterii competitivitatii.